MITTATILAUSTYÖNÄ TEHDYT HÄÄKUTSUT

Räätälöidyt hääkutsut sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat luoda ainutlaatuisia muistoja jaettavaksi kaikille läheisilleen. Mallisto on luotu teille, yhdessä teidän kanssanne, ja joka heijastaa rakkaustarinaanne, sekä tulevaa hääjuhlaanne. Kiinnostaako yhteistyö yksilöllisen suunnittelun parissa? Lue lisää prosessista alta ja voit sitten täyttää kyselylomakkeen, jonka tarkoitus on myös selventää tarkemmin omia toiveitanne hääkutsujen suhteen. Vaihtoehtoisesti voit ottaa suoraan yhteyttä sähköpostitse ja kertoa toiveistanne :).


1. /  P R O S E S S I

Prosessi alkaa esittelyllä häistänne: tunnelmasta ja tyylistä, väripaletista, kaikista erityisistä/erikoiselementeistä, jotka haluatte sisällyttää suunnitteluun, sekä budjettinne. Mitä enemmän tietoa sen parempi. Voitte vapaasti jakaa kanssamme inspiraatiota, linkkejä valokuviin ja Pinterest-tauluihin, jotka kaikki auttavat meitä ymmärtämään paremmin, mitä haluattte ja mistä pidätte. Huomattakoon, että edellytämme, että kaikki asiakaskeskustelut käydään kirjallisessa muodossa sähköpostitse, koska on monia yksityiskohtia, jotka voivat tulla esille, emmekä halua kadottaa niitä, jos meidän on viitattava niihin tulevaisuudessa.

2. / E H D O T U S

Kun meillä on käsitys häiden estetiikasta ja budjetista, lähetämme sinulle muutaman malliehdotuksen. Kun olet tutkinut mallit ja päättänyt, haluatko jatkaa kanssamme, aloitamme mallien yksilöllisen räätälöinnin omilla tiedoillanne.

3. / S U U N N I T T E L U

Kun olemme päässeet sopimukseen ehdotuksesta, voimme aloittaa luovan prosessin ja lähettää sinulle digitaalisen vedoksen mallista. Aikaa mallin ehdotukseen ja suunnitteluun menee noin 15–20 arkipäivää. Räätälöidyn suunnittelun hintaan sisältyy 3 versiota. Lisäversioista veloitetaan 85 euron maksu.

4. / T U O T A N T O

Kun olette tyytyväisiä lopulliseen malliin ja olemme saaneet hyväksynnän lopulliselle digitaaliselle vedokselle, tilauksenne siirtyy tuotantoon. Tätä varten lähetämme laskun saldon ja toimituskulun mukaan ja tuotanto alkaa maksusuorituksen tultua tilille. Tämä tuotantoaika kestää noin 7 arkipäivää. Kun tilauksenne on painettu ja koottu, varmistamme, että kaikki on huolellisesti pakattu, jotta se toimitetaan teille turvallisesti.

5. / I N V E S T O I N T I

Tarjousehdotukset perustuvat tarvittavaan määrään, painomenetelmiin, materiaaleihin, koristeluihin ja projektin yleiseen monimutkaisuuteen, sisältäen tarvittavat maalaukset tai piirrokset.

MITTATILAUS HÄÄKUTSU KYSELY

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.