Rose gold Hääkutsu

Vaaleanpunaiseen hääteemaan sopiva ylellinen hääkutsu, jossa on ruusukultainen folio painatus. Lisäksi settiin on saatavilla erillinen ruusukultaisella folio painatuksella koristeltu kuultopaperi kääre.

Hääkutsunne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyyleillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna.

Hääkutsun koko on 115 x 160 mm. Kutsun mukana tulee myös vaaleanpunainen kirjekuori.

Kortin minimitilausmäärä on 25 kpl.

Kassalla voi lisätä tilausmäärän.

4,90 €

Täytä hääkutsun tilauslomakkeeseen omat tietosi, kirjoita hääkutsunne teksti ja lähetä lomake, sekä lisää tuote ostoskoriin, kiitos.


Rose gold folio kuultopaperi kääre

Ylellinen kuultopaperi kääre ruusukultaisella folio painatuksella, joka sopii Rose gold -hääkutsuun. Kuultopaperi kääreen koko on 116 x 160 mm taitettuna. Kuultopaperi kääreen minimitilausmäärä on 25 kpl. Kassalla voi lisätä tilausmäärän.

2,50 €

    Hääinfo kortti

    Hääjuhlan yksityiskohtaisemmat tiedot saa kauniisti mahtumaan erilliseen infokorttiin.


    Rose gold Hääinfo kortti

    Vaaleanpunaiseen hääteemaan sopiva erillinen Hääinfo kortti. Hääinfon teksti on normaali painatuksella. Korttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyyleillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna. Hääinfo kortin koko on 115 x 160 mm. Kortin minimitilausmäärä on 25 kpl. Kassalla voi lisätä tilausmäärän.

    2,00 €