Sakura hääkutsu

Kaunis siro kaksipuolinen hääkutsu, jossa etupuolella on hääparin nimet ja hääpäivä, sekä toisella puolella hääkutsun tarkemmat tiedot. 

Kutsukorttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna.

Lisäksi settiin on saatavilla erikseen hääinfo kortti, sekä kultafolio vellumtasku, johon saa setin kauniisti koottua.

Pitkän kapean hääkutsun koko on 90 x 210 mm ja hääkutsun mukana tulee myös valkoinen kirjekuori.

Hääkutsun minimitilausmäärä on 25 kpl.

Kassalla voi lisätä tilausmäärän

4,30 €

Täytä hääkutsun tilauslomakkeeseen omat tietosi ja kirjoita hääkutsunne teksti, lähetä lomake, sekä lisää tuote ostoskoriin, kiitos.


Erillinen Hääinfokortti yksi- tai kaksipuolisena

Hääinfokortti voidaan painattaa myös kaksipuoliseksi kortiksi, jos tiedotettavaa on paljon, niin teksti mahtuu hyvin hääinfokorttiin.

Hääinfo kortti

Perus hääinfo kortti, jonka voi painattaa yksi- tai kaksipuolisena, jolloin tekstiä saa mahtumaan enemmän infokorttiin. Pitkän hääinfo kortin koko on 90 x 210 mm. Korttien minimitilaus on 25 kpl. Voit lisätä tilausmäärän kassalla.

2,60 €

  Kultafolio vellumtasku

  Läpikuultava vellumtasku hääparin nimillä ja päivämäärällä kultafolio painatuksella

  Kultafolio vellumkotelo Sakura hääkutsuun

  Kauniisti läpikuultava vellumkotelo hääparin nimillä kultafolio painatuksella. Kotelolla saa kauniisti yhdistettyä hääkutsun ja hääinfokortin. Vellumkotelo sopii 90 x 210 mm pitkään kapeaan hääkutsuun. Tuotteen vähimmäis tilausmäärä on 25 kpl. Kassalla voi listätä tilausmäärän

  2,80 €

   Yhteensopivia tuotteita