Sakura Navy hääkutsu

Kaunis siro hääkutsu laivaston sinisellä taustalla,  joka sopii hyvin myös merimaisemaan. Hääkutsu kortin voi painattaa yksi- tai kaksipuolisena, jolloin hääinfo saadaan kortin toiselle puolelle tai jos tarvitset kaksikielisiä kutsuja.

Kutsukorttinne näyttää samanlaiselta kuin kuvassa oleva mallikortti, samoilla fonteilla ja asettelulla, räätälöitynä omilla tiedoillanne.

Pitkän hääkutsun koko on 102 x 210 mm. Kutsukortti sisältää myös valkoisen kirjekuoren.

Korttien vähimmäistilausmäärä on 25 kpl.

Voit lisätä tilausmäärän kassalla.

4,30 €

Täytä hääkutsun tilauslomake omilla tiedoillasi. Kirjoita hääkutsunne teksti

sekä lähetä lomake ja lisää tuote ostoskoriin, kiitos.


Erillinen hääinfo kortti yksi- tai kaksipuolisena

Hääinfo kortti voidaan painattaa myös kaksipuoliseksi kortiksi, jos tiedotettavaa asiaa on paljon, niin teksti mahtuu hyvin erilliseen korttiin.

Sakura Navy Hääinfo kortti

Hääinfo kortti, jonka voi painattaa yksi- tai kaksipuolisena jolloin tekstiä saa laitettua enemmän myös kortin toiselle puolelle. Infokorttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna. Pitkän hääinfo kortin koko on 102 x 210 mm. Korttien vähimmäistilausmäärä on 25 kpl. Voit lisätä tilausmäärän kassalla.

2,60 €

  Kultafolio vellumkotelo hääkutsuihin

  Haluttaessa hääkutsu ja infokortti voidaan liittää yhteen läpikuultavalla kotelolla, jossa on hääparin nimet kultafolio painatuksella.

  Kultafolio vellum kotelo

  Läpikuultava kotelo kultafolio painatuksella. Kotelolla voi luoda ripauksen ylellisyyttä, jolla kokoaa hääkutsun ja infokortin yhteen. Kotelon päällä on hääparin nimi kultafolio painatuksella. Vellum-kotelonne näyttää samanlaiselta kuin kuvan malli, samoilla fonteilla ja asettelulla, räätälöitynä omilla nimillänne. Kotelon koko on n. 102 x 210 mm. Kassalla voi lisätä tuotemäärän.

  2,80 €

   Yhteensopivia tuotteita