Graafinen hääsuunnittelija

Joillekin se on paperia, meille se on taidetta; paperitaidetta

Hei, olen Katri. Hääpaperistudion perustaja, suunnittelija ja kuvittaja.

Hääpaperistudio on syntynyt rakkaudesta kauniita hääkutsuja ja hääjuhlan paperituotteita kohtaan. Uppoudun mielelläni hääkutsujen ihanaan maailmaan kahvikuppi (jossa on lähes puolet kuumaa maitoa) pöydän nurkalla (ja joka unohtuu usein myös siihen jäähtymään:).

Asun Pohjois-Helsingin maaseutumaisessa miljöössä mieheni Arin ja ilkikurisen nuoren koiramme Filipin kanssa. Perheeseemme ja tiimiimme kuuluu myös kolme aikuista lasta. Studio sijaitsee puutarhan ympäröimässä vanhassa rintamamiestalossa.

Hääkutsujen suunnittelumatkani alkoi vuonna 2018 opiskellessani graafista suunnittelua. Tänä aikana löysin rakkauden kauniita häiden paperituotteita kohtaan, samalla kun ymmärsin hyvän suunnittelun ja typografian tärkeyden.

Puutarhamme kukat ovat usein myös mukana vesiväri maalauksissa, joita yhdistän moderniin kalligrafiaan ja kauniisiin paperin jälkikäsittely tekniikoihin. Näiden perinteisten taiteiden kautta suunnittelen puutarhasta paperille samalla kun lisään hieman luksusta hääkutsuihin omalla foliointi- ja kohopainolaitteellani.

Suunnittelumatkani vuosien varrella olen kuvittanut myös paljon onnittelu- ja postikortteja, sekä muita paperituotteita suurille brändeille, kuten Kartolle ja Paletille.

Miksi Hääpaperistudio

Uskon, että hääpäivän paperituotteiden tulisi olla erityisin ja kaunein painotuote, jolla juhlistatte ikimuistoista päiväänne. Hääkutsujen valitsemisen, suunnittelun ja vastaanottamisen matkan tulee olla huomaavainen, henkilökohtainen ja yksi suosikkiosistanne hääsuunnittelussa. Teen jokaisen prosessin vaiheen helpottamaan mahdollista häästressiänne ja saatte kauniisti pakatut hääkutsut helposti netistä postitse kotiinne.

Save the Date kortit ja hääkutsut ovat vieraanne ensimmäinen pieni välähdys häistänne ja niillä kutsutte heidät kauniisti juhlimaan juuri teidän suurta päiväänne.

Joten etsi itsellesi mukava paikka istua, ota kuppi kahvia tai teetä ja tutustu Hääpaperistudion hääkutsuihin nähdäksesi kuinka voin tehdä häiden paperituotteista juuri teille erityisen.

Rakkaudella, Katri