UKK-usein kysytyt kysymykset

Kaikki mitä olet halunnut tietää hääkutsuista, muttet ole uskaltanut kysyä :)

1. Kuinka kauan kestää tilata hääkutsut?

Kun olet valinnut teidän häihinne sopivan valmiin hääkutsu mallin ja olemme saanet tilauksenne, niin ryhdymme heti työstämään tilaustanne. Saat sähköpostitse mallin hääkutsustanne hyväksyttäväksi tai mahdollisesti muokattavaksi. Kun lopullinen hääkutsu malli on hyväksytty, niin hääkutsujen tuotannossa ja toimituksessa teille postitse menee noin kaksi viikkoa. 

2. Milloin hääkutsut pitäisi lähettää?

Varsinaiset hääkutsut olisi hyvä lähettää noin 4 - 6 kuukautta ennen hääjuhlaa ja viimeistään noin 2 kuukautta ennen. Save the Date- eli Varaa Päivä kortilla voi ilmoittaa tulevasta hääjuhlasta ja hääkutsusta jo hyvissä ajoin ennakkoon noin 6 - 12 kuukautta ennen varsinaista hääjuhlaa, jolloin vieraanne osaavat hyvin varautua tärkeään päivään esimerkiksi kesän lomakausien aikana.

3. Voiko valmiita hääkutsu malleja muokata esimerkiksi erilaisella fontilla

Kyllä, voimme käyttää myös muutakin teille mieluisampaa fonttia. Myös hääkutsu mallien taustaväriä voi muuttaa, esimerkiksi hääkutsun valkoinen taustaväri voidaan tehdä myös vaikka tummansinisenä ja teksti valkoisella. Lisäksi voimme toteuttaa täysin oman toiveen mukaiset hääkutsut, jolloin kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman pian, niin jää aikaa hyvälle suunnittelulle. 

4. Onko mahdollista saada digitaalinen "koevedos" kutsusta ennen kuin kutsut menevät tulostukseen?
 

Kaikista malleista saa ensin esikatselun sähköpostiin ja vasta hyväksytty "vedos" painetaan, eli tarkistamme yhdessä että kaikki tiedot ja asettelut ovat oikein 🙂.

5. Kutsujen tarve 55kpl. Onko teillä mahdollisesti myös sinettejä ja nauhoja saatavilla kutsuihin?

Sinettejä ja nauhoja on myös saatavilla :).